Turgut Şelalesi

Muğla / Marmaris / Turgut Köyü

Turgut Şelalesi, Muğla ilinin Marmaris ilçesine bağlı Turgut köyünde bulunan doğal bir güzelliktir. Şelale, ormanlık bir alanda yer almaktadır ve muhteşem manzarasıyla ziyaretçilerini büyüler. Turgut Şelalesi’nin tarihi geçmişi hakkında kesin bir bilgi olmamakla birlikte, bölgenin doğal güzellikleriyle bilinen bir yer olduğu bilinmektedir.

Turgut Şelalesi’ne ulaşım oldukça kolaydır. Marmaris’e yaklaşık 22 kilometre uzaklıkta bulunan şelaleye araçla veya toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak mümkündür. Eğer araçla gidiyorsanız, Marmaris’ten Datça yönüne doğru ilerlerken Turgut köyü tabelalarını takip ederek şelaleye ulaşabilirsiniz. Toplu taşıma araçlarıyla gitmek isterseniz, Marmaris’ten kalkan minibüslerle Turgut köyüne ulaşabilir ve şelaleye yürüyerek gidebilirsiniz.

Turgut Şelalesi’nde piknik yapabilir, doğa yürüyüşleri yapabilir ve şelalenin serin sularında yüzebilirsiniz. Ayrıca şelalenin çevresinde bulunan restoranlarda yöresel lezzetleri tadabilir ve doğal ürünler satın alabilirsiniz. Şelalenin etrafında bulunan kamp alanlarında konaklayarak doğayla iç içe bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Turgut Şelalesi’ne yakın yerler arasında Kızkumu Plajı, Orhaniye Koyu ve Hisarönü Koyu gibi doğal güzellikler bulunmaktadır. Bu yerleri ziyaret ederek bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini keşfedebilirsiniz.

Turgut Şelalesi, doğal güzellikleri ve huzurlu atmosferiyle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Eğer doğayla iç içe bir kaçamak yapmak istiyorsanız, Turgut Şelalesi’ni ziyaret etmeyi düşünebilirsiniz.

Türkiye’de görülmeye değer yerlerin başında geliyor.
Bölgeye ulaşmadan önce Marmaris’te seçeceğiniz konaklamada kiralık villalar oldukça güzel bir çözümdür.
VillaRunner seçenekleri içinden;
Marmaris,Akyaka,Selimiye,Söğüt,Hisarönü,Datça,Gökova,Ula Fethiye,Ölüdeniz bölgeleriyle villa kiralama ile hayalinizdeki tatili gerçekleştirme imkanı sunuyor.

#Marmaris#MarmarisKiralıkVilla#MüstakilVilla
Villa Tatiliniz için tek adres.