Hakkımızda

Villa Runner (VR) Villa Runner Seyahat Gayr. Dan. Tur. Tic. Ltd. Şti’ye ait bir markadır. Firmamız A grubu  lisans numaralı TÜRSAB üyesi bir seyahat acentesidir. Acente  ünvanımız 13091 Villa Runner Seyahat Acentasıdır. VR markamızın yurtiçindeki villa kiralama sektöründe direkt satış portalı olarak kullandığı web adresi www.marmariskiralikevler.com – www.villarunner.com internet sitesidir. Bu web sayfasının daha değişik dillerdeki versiyonları yapım aşamasındadır.

Acentemiz sadece yurtiçinde değil yurtdışında Orta Avrupa olmak üzere Rusya ve Azerbaycan dahil birçok ülkede faaliyet gösteren turizm acenteleri ile ortak çalışmaktadır ve ülkemize yabancı turist gelmesine vesile olmaktadır.

Şirketimiz 2016 yılında kurulmuş olup daha öncesinde Adem Batmaz şahıs şirketi olarak devam etmekteydi (2013-2016).

Şirket misyonumuzun yanında kendimize vizyon olarak 2022 yılından başlamak üzere villarunner.com(.tr) (tüm domain ve marka tescilleri alınmıştır) ilk 3 yıl 200’ü tek yetkili olmak üzere toplamda 1000 adet villa kiralama sayısına ulaşma hedefimiz mevcuttur.

Şirketimizin ortakları 2005 yılından beri aktif olarak villa kiralama sektörünün içerisinde yer almaktadır ve bu işi profesyonel bir şekilde Emlak’tan ziyade turizm mantığı ile yapmaktadır. Çünkü biz biliyoruz ki ev kiralama ile tatil yapmak otelde tatil yapmaktan çok farklıdır. Bu sektör kitle turizmi yapmaktan çok daha fazla özen istemektedir ve her müşteri ile ayrıca özel bir şekilde ilgilenmek gerekmektedir. Firmamızda bu ilkeyle hareket etmektedir.

Firmamız, Muğla’nın Marmaris İlçesinde yer alan ofisinde faaliyetlerine devam etmektedir. Ofisimiz dışında yörelerde de beraber çalıştığı ve temsilciliğimizi yapan birçok iş arkadaşımız ve temsilciliğimiz bulunmaktadır.