Sedir Adası/ Kleopatra

Muğla / Marmaris

Sedir Adası, Ege Denizi’nde yer alan ve doğal güzellikleriyle ünlü bir turistik destinasyondur. Tatil yapmak isteyenler için adeta bir cennet olan Sedir Adası, berrak denizi, beyaz kum plajları ve tarihi kalıntılarıyla ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır

Adanın turizm potansiyeli oldukça yüksektir ve her yıl binlerce turist tarafından ziyaret edilmektedir. Özellikle yaz aylarında adanın plajları dolup taşmaktadır. Denizin keyfini çıkarmak isteyenler için ideal bir destinasyon olan Sedir Adası, aynı zamanda su altı dalışı yapmak isteyenler için de harika imkanlar sunmaktadır.

Marmaris’e 16 kilometre mesafede yer alan turistik bölgelerden biri olan Marmaris Sedir Adası, aynı zamanda Kleopatra Adası olarak da bilinir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin akınına uğrayan bölgeye ulaşım da zor değildir. Sedir adasını görmeye karar vermeden deniz yolculuğundan keyif alıp almadığınıza karar vermeniz ve Sedir Adası nasıl gidilir sorusuna yanıt bulmanız gerekir. Çünkü adaya tek ulaşım yolu deniz yoludur. Akyaka Gökova Körfezi’nde yer alan Sedir Adası’na gitmek için karayolu ile ulaşım sağlayamıyorsunuz.

Özellikle Marmaris merkezde konaklıyorsanız kolay bir şekilde Sedir adasına ulaşabilirsiniz. Bu bölgeyi keyifli bir şekilde gezebilirsiniz. Adaya, Çamlık İskelesi’nden düzenli olarak kalkan Marmaris Sedir Adası tekne turu ile ulaşabilirsiniz. Marmaris’te günü birlik tekne turları düzenlenmektedir. Katılacağınız bu keyifli Akyaka sedir adası tekne turu size ada ve çevresindeki tüm güzellikleri göreme fırsatı verecektir.

Dünyaya ün salan Kleopatra Plajı ile dikkat çeken Sedir Adası, özellikle yaz ayalarında yerli ve yabancı çok sayıda turiste ev sahipliği yapıyor. Kleopatra Adası, mavi ve turkuazın eşsiz tonuyla, tarihi kalıntılarıyla ve adeta nefesleri kesen doğal güzellikleri ile Türkiye’de görülmeye değer yerlerin başında geliyor. Adaya ulaşmadan önce Marmaris’te seçeceğiniz konaklamada kiralık villalar oldukça güzel bir çözüm önerisidir. VillaRunner seçenekleri içinden;
Marmaris,Akyaka,Selimiye,Söğüt,Hisarönü,Datça,Gökova,Ula Fethiye,Ölüdeniz bölgeleriyle villa kiralama ile hayalinizdeki tatili gerçekleştirme imkanı sunuyor.
#Marmaris#MarmarisKiralıkVilla#MüstakilVilla
Villa Tatiliniz için tek adres

Villa Runner Blog